Bovespa päätti viikon lähes samoihin lukuihin kuin edellisenkin, nousua 0,19%. Viikon nousijoita olivat LLX (12,97%), Rossi (8,09%) ja BM&FBovespa (6,48%). LLX on Eike Batistan yhtiöitä  joka on rakentamassa isoa rautamalmin laivaukseen satamaa erikoistuvaa satamaa Rion eteläpuolelle.

Rossi nousi muiden rakennusalan yhtiöiden mukana hyvistä uutisista (ml Gafisa, NYSE:GFA), mm. eräs Brasilian liittovaltion pankeista on rahoittamassa odotettua enemmän asuinrakentamista, ja valtion ohjelma alhaisten tuloluokkien asuntorakentamiselle on vauhdikkaampi kuin viime vuonna.

Viikon laskijoita olivat Petrobrasin (NYSE:PBR) osakesarjat (5,16% ja 4,44%) (kuten viime viikon alkupuolella spekuloin) sekä Eletropaulo.

Dollari jatkoi hiukan vahvistumistaan, tosin Brasilian keskuspankki otti aktiivisemman roolin valuuttamarkkinoilla keskiviikon jälkeen mikä hillitsi realin vahvistumista ja real päätti viikon$1,72 tienoille.

Venäjä kielsi lihantuonnin useilta brasilialaisilta ja argentiinalaisilta lihatehtailta. Mm. JBS:n neljä tehdasta on kieltolistalla. Kilpailija BRF Brasil Foods (NYSE:BRFS) sai uutisista nostetta.

Mainokset